Lash Lift / Perm / Wimpers liften

Tijdens een lash lift krullen en liften wij uw eigen wimpers vanaf de aanzet. Uw wimpers lijken zo optisch langer. Bij elke vrouw zorgt dit voor een natuurlijk, maar indrukwekkend resultaat dat wel vier tot zes weken houdt. Voor dames met hele rechte wimpers of korte wimpers is het dé wimper oplossing.

Maar ook als u allergisch bent voor cosmetica of wimperextensions (lijm) is een lash lift een uitkomst. Een lash lift is niet pijnlijk en niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Ook wanneer u doucht, zwemt, zweet, traant of slaapt blijft een lash lift mooi. U kunt deze behandeling absoluut combineren met mascara of wimperverf voor een nog intenser resultaat. Zelfs een combinatie met wimperextensions is mogelijk. 

Het verschil tussen een lift en een perm is het eind resultaat. De Lift geeft uw wimpers een L vorm waardoor ze zich helemaal omhoog richten en veel langer lijken. Een Perm heeft een C vorm waardoor de wimpers meer een krul hebben, dit is veel vrouwelijker en is meer merkbaar bij lange wimpers. Heeft u korte wimpers? Dan raden we een Lift aan. Heeft u medium lang wimpers? Dan kunt passen beide technieken bij u.