Invest in yourself,

you deserve the best.

Gentle™ Max Pro.

Aandacht. Expertise. Eerlijkheid.

C Dermacare is een laserkliniek gelegen aan de Valeriusstraat in Den Haag. Wij zijn gevestigd aan de bekende Frederik Hendriklaan omringd door internationale mensen, diverse winkels en gezellige cafe’s.

Wij hebben wekelijkse trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en technologie. Met zorg en aandacht en meer dan tien jaar ervaring in schoonheidsbehandelingen zijn wij gekwalificeerd om u van het beste advies te voorzien.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van laser- en schoonheidsbehandelingen. Onze expertise stelt ons in staat om een eerlijke en nauwkeurige inschatting te maken van wat uw huid nodig heeft en het potentieel dat deze heeft.

Laserbehandelingen

Laser Ontharen

De nieuwste lasertechnologie voor een pijnloze ontharing. Geschikt voor elke huidtint en type. 

Laser Pigment Behandeling

De nieuwste lasertechnologie voor verkleuringen op de huid. Geschikt voor het verouderingsproces en overmatige blootstelling aan de zon. 

Laser Huidverstrakking

Wij bieden onze gewaardeerde klanten non-chirurgische huidverjongingstechnieken aan. GentleMax Pro Nd:YAG Laser is een non-chirurgische technologie die de verouderde huid efficiënt en risicoloos behandelt. 

Laser Nagel Behandeling

De nieuwste lasertechnologie voor aangetaste nagels. Geschikt voor kalknagels/schimmelnagels.

 

Schoonheidsbehandelingen

Microblading by Phibrows

PhiBrows is een handmatige, semi-permanente techniek van hyperrealistische wenkbrauw tekeningen waarbij de vorm van wenkbrauwen wordt berekend op basis van gezichtsmorfologie en de gulden snede (phi 1.618).

Lash Lift

Tijdens een lash lift krullen en liften wij uw eigen wimpers vanaf de aanzet. Uw wimpers lijken zo optisch langer.

Brow Lamination

Wenkbrauwlaminering is in feite een permanent voor je wenkbrauwen, omdat het ze gedurende een lange periode een solide en gedisciplineerde vorm geeft. Zonder naalden, gel, epileren of harsen, kan je ongeveer 5 weken lang elke dag een gedurfdere en exotische look krijgen!

C Dermacare Youtube Channel