About Us

It is important to us that you feel at peace when you walk in, and satisfied when you leave.

We want to show you the potential of your skin, whether you suffer from excessive hair growth, ingrown hairs, dry skin, saggy skin, pimples or pigmentation.

No appointment will be exactly the same as the previous one. We will analyse your skin to track the improvement and from then on we will take a different approach, start with new settings, use different angles, etc.

With this method, we can ensure that we are on the right patch to achieve your desired results.

Onze technologie:

Wetenschap. Resultaat. Vertrouwen

Bij C Dermacare maken we gebruik van de GentleMax Pro van Candela: Het beste apparaat op het gebied van laserbehandelingen technologie. De De GentleMax Pro is geschikt voor ieder huid- en haartype en verwijderd met een korte flits de haartjes die in de actieve groeifase zitten. De haartjes die in de actieve groeifase zitten, komen niet meer terug. Het pigment van de haar neemt het licht van de laser namelijk op, waarna het licht wordt omgezet in warmte. De hitte breekt het haarzakje af en na een week of twee zal de haar uitvallen en wegblijven.

C Dermacare GentleMax Pro

Voor ieder huid- en haartype

De GentleMax Pro combineert twee typen lasers: de Alexandrite laser voor de lichtere huid en de nd:YAG-laser voor de donkere huid. Wij stellen het apparaat dus af op uw huid voor het beste resultaat!

Pijnloos

Daarnaast heeft het apparaat een ingebouwd koelingssysteem. Op deze manier wordt de huid tijdens het behandelen direct gekoeld. ​Hierdoor is de behandeling pijnloos in vergelijking met andere apparaten & systemen.

Voor laser ontharing, pigment laser en laser nagelbehandelingen

Met deze laser kun je veel verschillende soorten behandelingen ondergaan. Bij C Dermacare kun je terecht voor laser ontharing, pigment laserbehandelingen en laser nagelbehandelingen.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende factoren: haargroeifase, haarkleur, haardikte, hormonen en het lichaamsdeel. Vraag nu een gratis consult aan om te bekijken hoeveel behandelingen bij u passen!

Heeft u een afspraak?

Wij vinden het belangrijk om een prettige afspraak te hebben, voor u maar ook voor ons en de klanten die vóór / na u komen. Om het voor iedereen gemakkelijker te maken, volgen hier enkele regels die we willen dat u toepast voor uw afspraak:
Kom op tijd.
Bij voorkeur 5-10 minuten van tevoren.
Als u vertraging heeft, laat het ons z.s.m. weten
Zo kunnen we uw afspraak of die van de klant na u verzetten.
Annuleer 24 uur van tevoren
We sturen u automatisch 24 uur van tevoren een e-mail en 3 uur van tevoren een sms om u aan uw afspraak te herinneren. Als u niet op tijd annuleert, worden er kosten in rekening gebracht. Wanneer u weer afspraken wilt maken dan zou u vooraf moeten betalen.
U moet al geschoren komen
We gaan niet verder met de Laser Ontharingsbehandeling als u zich niet heeft geschoren.
Kom alstublieft in een hygiënische staat
We begrijpen dat zweten deel uitmaakt van onze biologie als mens, vooral na een lange dag. Maar houd er rekening mee dat we veel klanten per dag hebben, we moeten onze behandelkamer schoon houden.
Kom alleen
In verband met Covid-19, vragen wij u om alleen te komen. Uitzonderingen zijn voor kinderen, invaliden, of kennissen die ook een afspraak hebben staan.
Geen voedselconsumptie
Het nuttigen van etenswaren of open dranken is niet toegestaan in onze wachtkamer. De kliniek moet te allen tijde hygiënisch blijven.